söndag 26 juli 2009

Rundskär, eller var det Rönnskär?

Hemma igen efter 3 dagar på landet, eller ja kan väl säga 2! Skönt att gå osminkad och allmänt skabbig och bara vara. Älskar det! Har suttit och spelat kort om kvällarna. Lärt pappa och gänget bubblan och kickat ass på KKSS. Ni har troligen ingen aning om vad jag snackar om. Men bubblan var ju grymt kul, har två fullvuxna män som sitter på kanten och fnittrar som två skolflickor. En tonåring som tror att man kan få skabb av att röra en fisk och sist en äkta make som blir helt lyrisk och helt exalterad över att frugan har fångat så mycket fisk!
Det var skönt och behövligt för den delen! Nu kan jag tagga för 3 dagar på Gotland och sen 8 på Rhodos, är det nice eller är det nice ?????

Vi tog upptåget från Tierp hem och jag har aldrig varit med om en mer öde stad, eller jo Tobo var värre där såg man inte ens hus. Tierp, staden där man vill bo? Yeah right! Vi satt på stationen och såg väl 10 personer på en timme, började bli lite smårädd efter ett tag. Men vi överlevde med daimtårta och cola! Har inga bilder eller något men det kommer väl! Nu ska jag köra vidare på bloggrundan!
Imorgon kommer peklund och på torsdag gullan! Perfekt ;D

overandout

Inga kommentarer: