onsdag 18 mars 2009

Jag är nog lite av en hypokodriker, men inte värre än den som är värst, för hon är definitionen av en hypokondriker. Men tillbaka till ämnet, idag inbillade jag mig att jag hade ont i mina knän och ben så jag kände att jag behövde sova vidare och inte gå på första lektion. Bra tyckte jag, dåligt tyckte Josefin som fick åka själv till skolan för att Sandra trodde vi började 9 och inte 8.30.

När jag gick upp och åt frukost fick jag en attack av två vuxna, aka mina föräldrar. Dom frågade när jag började och som den rättstrogna och goda människa som jag är sa jag sanningen, förvånade blickar fick jag tillbaka men jag kontrade direkt med : Som om ni inte har skolkat någon gång? Min mor svarade blankt nej och min pappa försökte, men sen började det rycka i mungiporna på honom, han är inte mycket för en ljugare han.
Som plåster på såren (dvs. mina stackars knän, som egentligen inte alls gör ont) så äter jag Ben & Jerrys glassen som blev över från igår, som sagt jag har min papi virat runt lillfingret.

over and out.

Inga kommentarer: